BRC Food V7 Baş Denetçi Eğitimi

Eğitimin Kapsamı Bu Eğitim "Global Standart For Food Safety" BRC Ver 7 standartına göre 3. taraf denetim gerekliliklerini detaylı olarak açıklamaktadır. Ek olarak gıda sektöründe denetimin tüm yönlerini içerecektir. Bu eğitime devam eden katılımcılar, BRC Denetim gerekliliklerini, özellikle denetim yönetimi ve uygun rapor yazılımı dahil olmak üzere uygulamalı olarak öğreneceklerdir.

Kimler Katılmalı?

  • İşletmelerin Üretim, Teknik ve Kaliteden sorumlu Yöneticileri
  • Belgelendirme Kuruluşlarının Denetçileri
  • İkinci Taraf Denetim Yapan Kuruluşlarının Denetçileri
  • Danışmanlar

Ne öğreneceksiniz?

  • Madde bazında gereklilikler
  • BRC Denetiminin amaçları
  • BRC Denetim Kavramları
  • Denetçi Becerileri
  • Denetim Raporu yazılması
  • Vaka analizleri ile interaktif çalıştaylar
  • Bu eğitim, eğitimin son gününde 2.5 saatlik bir sınavı içerecektir.

Ön Bilgi Gerekliliği: Katılımcıların, Tehlike Analizi Prensiplerini ve Kalite Yönetim Sisteminin gerekliliklerini ve BRC standartını bilmesi beklenmektedir. Eğitimci : Ferhat AKÇAKIR BRC Onaylı Gıda Standartları Eğitmeni Eğitimin Kapsamı

Bu Eğitim "Global Standart For Food Safety" BRC Ver 7 standartına göre 3. taraf denetim gerekliliklerini detaylı olarak açıklamaktadır. Ek olarak gıda sektöründe denetimin tüm yönlerini içerecektir. Bu eğitime devam eden katılımcılar, BRC Denetim gerekliliklerini, özellikle denetim yönetimi ve uygun rapor yazılımı dahil olmak üzere uygulamalı olarak öğreneceklerdir.

Başlangıç Tarihi: Bitiş Tarihi: Mekan Rezervasyon Defteri
Ankara Şimdi Rezervasyon Yap