Food Defence / Gıda Savunma Eğitimi

AMAÇ ve FAYDALAR 

İşletme içi ve işletme dışından gelebilecek ve ürün emniyeti açısından risk oluşturacak noktaların tespiti ve bu risklerin önlenmesine yönelik bir yönetim sisteminin kurulmasıdır. Sistemin gözden geçirilerek iyileştirme ve devamlılığının sağlanabilmesi için gerekli yaklaşıma sahip olmaktır.    

İÇERİK 

• Gıda emniyeti yönetim sistemi 

• Risk Analizi ve Değerlendirilmesi 

• Fiziksel alt yapı özellikleri ve uygunluğu 

• Çalışanlardan kaynaklanabilecek riskler ve izlenmesi / Vandalizm 

• Proses kontrol için kullanılan bilgisayar sistemlerinin güvenliği 

• Gelen hammadde ve ambalaj materyallerinin güvenliği 

• Operasyonel faaliyetler (hava ve su kaynaklarının güvenliği) 

• Son ürün depolama ve taşıma sırasında güvenlik

• İşletme genelindeki güvenlik stratejileri 

• Sistemin güncellenmesi ve gözden geçirme 

• Eğitimin Değerlendirmesİ 

• Kapanış     

KATILIMCILAR 

Gıda sektöründe halen görev yapmakta olan veya yapmayı amaçlayan tüm meslek sahipleri, gıda tedarikçileri ve denetçileri.     

EĞİTİM YERİ 

Kurs, genel katılıma açık olarak düzenlenebileceği gibi, kuruluş ve uygulamalarına özel olarak kuruluş içi de düzenlenebilmektedir  Genel Katılıma Açık eğitimler, eğitimden önce duyurulmaktadır.     

EĞİTİM SÜRESİ 

Eğitim, 1 gün süreli planlanmış olup, 09:30 – 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.      


EK BİLGİLER 

Katılımcı sayısı, en fazla 16, en az 4 olarak  sınırlandırılmıştır.

 

Başlangıç Tarihi: Bitiş Tarihi: Mekan Rezervasyon Defteri
Istanbul Şimdi Rezervasyon Yap
İstanbul Şimdi Rezervasyon Yap
İstanbul Şimdi Rezervasyon Yap
İstanbul Şimdi Rezervasyon Yap
İstanbul Şimdi Rezervasyon Yap