Eğitimin Kapsamı:
Bu eğitim "BRC Global Standard for Food Safety Issue 7 ( BRC Food V7) standartının uygulanması için gereklilikleri detaylı olarak açıklamaktadır.
Kimler Katılmalıdır?
• İşletmelerin Üretim, Teknik ve Kaliteden sorumlu personeli
• Standartın uygulanmasından ve denetiminden sorumlu olan personel
Ön Bilgi Gerekliliği:
Katılımcıların, Tehlike Analizi Prensiplerini ve Kalite Yönetim Sisteminin gerekliliklerini bilmesi beklenmektedir.
Organizasyonunuza Sağlayacak Katma Değer:
• Standart gerekliliklerinin detaylı ve pratik uygulamaları hakkında bilgi sahibi olunmasını sağlaması
• Standart Gerekliliklerine uygun dokümante edilmiş bir sistemin oluşturulması ve uygulanması konusunda bilgi sahibi olunması
Eğitimci Nelere Odaklanacak:
• Standartın Gelişimi
• Standartın Kapsamı ve yapısı
• Standart gerekliliklerinin detaylı incelenmesi
• Standart ile ilgili rehberlerin incelenmesi
• Protokol ve sertifikasyon süreci konusunda bilgilendirme
• Raporlandırma ve Uygunsuzluk sınıflandırmaları.
• Vaka analizleri ile interaktif çalıştaylar