Gıda Güvenliği Kaynakları

LRQA’nın Gıda Güvenliği yönetim sisteminin faydalarını anlayabilmeniz adına pek çok kaynağı mevcuttur.

Araçlarımız bünyemizde bulunan teknik uzmanlarımız tarafından geliştirilmiştir. Ayrıca gıda güvenliği kavramına şekil veren harici paydaşlarla da beraber çalışmaktayız. Bilgisayarınıza indirebileceğiniz kaynaklar arasında veri sayfaları, röportajlar, dijital medya dosyaları, web seminerleri ve bağımsız araştırmalar bulunmaktadır.

food-safety-from-farm to-fork

Food Safety | from Farm to Fork

Overview | Challenges | Trends | Best Practices on 31st May 2016. @ India 3:00 pm. | UAE 1:30 pm. | GMT 9:30 am.